Posle rekorda karijere: Vasa Micić brutalno odgovorio SRBOMRSCU!


IZVOR: Republika - 08.11.2019 | 09:37


Košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić istakao je da ne shvata previše lično ni pohvale ni kritike trenera Ergina Atamana.

Foto: Euroleague.net

Vasilije Micić je protiv Olimpijakosa došao do rekorda karijere!

Košarkaši Anadolu Efesa ubedljivo su pobedili Olimpijakos u dvorani Mira i prijateljstva u Prieju rezultatom 86:67.

Srpski reprezentativac je odigrao gotovo bez greške i sa 27 poena (6/9 za dva, 5/6 za tri), 2 skoka, 5 asistencija, 2 ukradene i 3 izgubljene lopte za 35 minuta.

Posle meča, Micića su upitali da je dobra partija bila odgovor na kritike trenera Ergina Atamana.

-Možete to da gledate na taj način, ali ja ne. U odnosu na meč sa Panatinaikosom, sada sam se osećao odlično. Bila je dobra utakmica, ali je vreme da se okrenem novom meču. Isto tako je i sa lošim partijama. Ništa ne treba da ga shvatite previše lično. Može da se dogodi svakome. Bitno je jedino da se oporavite što je pre moguće - rekao je reprezentativac Srbije.

Posle pomenutog meča sa Panatinaikosom, trener Ataman je javno kritikovao Micića istakavši da je njegova partija bila neprihvatljiva i neprofesionalna.

- Već sam rekao nekoliko puta da sve radim na svoj način. On mi je dao važnu ulogu u ovom timu, a kritiku nekad i zaslužujem. Trener ima pravo da kaže šta misli. Ne bih rekao da me je to učinilo boljim ili lošijim. Čak i kada me pohvali, trudim se samo da samo ostanem dosledan sebi - zaključio je Vasilije Micić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-42527-24434', window);