(VIDEO) Evroliga: Micov utišao OAKA arenu u Atini, Radonjićev Bajern na +41 protiv ASVEL-a!


IZVOR: Republika - 17.10.2019 | 21:49


Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su ASVEL u trećem kolu Evrolige rezultatom 104:63, dok je Armani zabeležio i drugu pobedu u Evroligi i to na vrućem terenu u Atini protiv Panatinaikosa 79:78, a veliku ulogu u trijumfu imao je srpski internacionalac Vladimir Micov.

Foto: Starsport

Vladimir Micov

Bajern je odigrao fenomenalan timski meč protiv ekipe koja je u treće kolo ušla bez poraza i upisao drugu ovosezonsku pobedu.

Već posle prve četvrtine bilo je 17 razlike za Bajern, čija je prednost porasla na +22 do kraja poluvremena. Mašina Dejana Radonjića nije stajala,  pa se u poslednjih deset minuta ušlo sa +32 – 83:51.

 

 

Radonjićevu ekipu vodio je Maoda Lo sa 19 poena. Nihad Đedović je imao 14, a po 12 Pol Zipser i Vladimir Lučić, koji je bio savršen iz igre sa 5/5. Na drugoj strani istakao se Amine Nuoa sa 16 poena, dok je Antona Dio postigao 13.

Poslednja utakmica večeri i poruka: Mesina, Micov i ekipa se vraćaju kući sa pobedom iz prestonice Grčke!

Nijedan tim nije sticao više od pet poena prednosti, a Armani je u neizvesnoj završnici imao Vladimira Micova, koji je postigao pet od poslednjih sedam poena. I ta poslednja dva za pobedu sa linije slobodnih bacanja postigao je Rikardo Moraskini, a njima je prethodio ofanzivni skok Micova.

 

 

Upravo je Micov na kraju bio najefikasniji sa 18 poena, Skola je dodao 17 poena i devet skokova i Majkl Rol sa 16 pogodaka. Na drugoj strani najefikasniji bio je Nik Kalates sa 23 poena, ali je promašio šut za pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-42527-24434', window);