Lučić: Biće bolje, nosioci su se tek priključili!


IZVOR: Republika - 11.08.2019 | 09:38


Krilni centar reprezentacije Srbije Vladimir Lučić istakao je posle pobede nad Litvanijom da je ova pobeda značajna za nacionalni tim.

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

- Reprezentacija Litvanije je poznata po fizičkoj i gruboj igri. Kompletirali smo se pre dva dana, imali smo jedan zajednički trening. Nismo mogli da očekujemo Bog zna kakvu igru, napadački i defanzivno. Važno je da smo zabaležili pobedu u trenucima u kojima nismo briljirali - istakao je Lučić i dodao da je ovakva pobeda bitna u ovoj fazi priprema.

- Bitna je. Mislim da sada, kada smo se konačno skupili, svaka naredna utakmica i svaki trening je bitan. Žellimo da napredujemo, posebno uz sjanu podršku i uz punu Arenu. Bitno je da osetimo tu podršku i euforiju koja vlada u Srbiji. Nadamo se da ćemo u ponedeljak u Litvaniji izgledati bolje. Veliki broj nas je bio zajedno, ali nosioci ove reprezentacije su se iz već poznatih razloga kasnije priključili i treba vremena da se uigramo. Neki igraju NBA ligu, koja je u odnosu na nas drugačija košarka. Trebaće vremena dok dođemo na neki nivo, ali nadam se da će biti sve kako treba - zaključio je Vladimir Lučić.