Vasa Micić u San Antoniju? Moguće je...


IZVOR: maxbetsport.rs - 18.05.2019 | 15:21


Srpski plejmejker Vasilije Micić igra nestvarnu sezonu! Sa Efesom je stigao na korak do evropskog trona, mnogi klubovi su zainteresovani za njegov angažman, a u trku se uključio i NBA velikan.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Da li ćemo gledati Micića naredne sezone u NBA?

Etore Mesina, član stručnog štaba San Antonija otkrio je za "Maxbetsport" kako bi Greg Popovič voleo da vidi talentovanog Srbina u svojim redovima.

Mnogi su tipovali na pobedu Fenerbahčea, ali iskusnog stručnjaka nije mogao da iznenadi ovakav ishod u Vitoriji i prolazak Efesa u finale Evrolige.

- Ni slučajno. Efes je cele sezone pokazao visok kvalitet, a CSKA je demonstrirao upornost, volju, veru u sebe i kad je gubio sa 14 razlike…Na F4 nikad nema iznenađenja- rekao je Mesina.

Evo kako stručnjak komentariše Vasinu bravuru iz polufinala.

-Sjajna partija, sjajna sezona. Igrač za NBA. Ako se ja pitam, rado bih ga video u San Antoniju!- rekao je stručnjak.

A šta kaže Greg Popović?

Foto: Tanjug/AP

Greg Popovič

- Saglasan je, pričali smo više puta o Miciću. Odlično bi se uklopio u naš tim. To kako je odigrao sa Larkinom treba pokazivati na trenerskim klinikama. Tako se vodi i organizuje napad, otvara polje, upošljavaju saigrači ili daju poeni. Samo, to što se nama sviđa ne znači i da će doći. Ne znam ko ima pravo na njega u NBA, nismo kontaktirali ni njegovog agenta, ne znam njegov status, nismo uradili (još) ništa, ovo što ti pričam je moj lični stav- rekao je Itlijan.

Ko je favorit u finalu?

-Rekoh da na F4 nema iznenađenja, CSKA ima više iskustva, ali Efes nije bez šansi- zaključio je Mesina.