MILOSAVLJEVIĆ UPOZORAVA NA BERTANSA: Biće nam teško jer je sjajan igrač


IZVOR: Republika - 31.08.2017 | 21:45


Košarkaški reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Letonije na početku Evropskog prvenstva.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Milosavljević će biti uzdanica Srbije na EP

Srbija i Letonija igraće u petak od 16.00 sati u meču prvog kola grupe D na EP.

- Letonija je sjajna ekipa koja igra jako brzo i agresivno. Imaju sjajne šutere i biće u startu jako teško igrati protiv njih. Bitno je da na početku izdržimo njihove nalete, da igramo jaku odbranu, da se u napadu kreće lopta kao što smo igrali u pripremnom periodu. Mislim da smo obavili sjajan posao i da smo spremni - rekao je Milosavljević.

On je rekao da očekuje da će Davis Bertans biti silno motivisan protiv Srbije. Milosavljević i Bertans su zajedno igrali u Partizanu.

- Igrao je u Srbiji i ostavio je neki trag. Biće nam teško jer je sjajan igrač i neverovatan šuter. Osećam se dobro i nadam se da ćemo uspeti da dođemo do cilja koji smo zacrtali - naveo je Milosavljević.

Centar Ognjen Kuzmić rekao je da će Srbija dati sve od sebe da u ovakvom sastavu odigra najbolje što može.

 - Svi su došli sa velikim očekivanjima, svima je cilj medalja. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo najbolje što možemo u ovom sastavu. Nisam nervozan, odlično sam sinoć spavao, videćemo kako će biti večeras - naveo je Kuzmić i dodao da letonski tim krasi brzina i odličan šut, kao i da tu ekipu ne čini samo Porzingis.