Jokić dobio izvinjenje!


IZVOR: B92, Republika - 09.05.2019 | 18:53


Mnogo je košarkaških analitičara koji su sumnjali u Denver Nagetse i Nikolu Jokića, međutim oni ih iz dana u dana sve više demantuju.

Foto: Tanjug/AP

Jedan od njih bio je Nik Rajt sa Foks televizije, koji je na početku plej-of napisao da su Nagetsi "lažni pretendenti", a Jokić "lažni superstar".

Rajt je ovo napisao na tviteru posle poraza Denver od San Antonija u prvom meču prve runde plej-ofa Zapadne konferencije.

- Nagetsi su tačno ono što su mnogi od nas rekli da su: Lažni pretendenti sa lažnim superstarom. Srećno naredne godine - napisao je 17. aprila Rajt.

Ovakav njegov stav brojni su iskritikovali, a kako Jokić i Nagetsi igraju daleko iznad očekivanja, on je odlučio da im se izvini.

Mnogi ne priznaju kada pogreše zbog ega ili nekih drugih stvari, ali to nije slučaj sa Rajtom.

- Mislim da će serija biti rešena u sedmom meču, ali bih voleo da pričam o Nikoli Jokiću. Bio sam veoma skeptičan oko Nagetsa, skeptičan kako će njegova igra izgledati u postsezoni - rekao je Rajt o dodao:

- Jokić je spektakularan u prethodnih nekoliko nedelja. A, u plej-ofu u kojem smo videli da se mladi košarkaši, poput Embida i Simonsa, ne snađu, ovaj momak (Jokić), u svojoj četvrtoj godini, je svaki put iskočio kada je trebalo. Dokazao je ljudima, kao što sam ja, da su pogrešili. Tako da sve zasluge Nikoli Jokiću.