(FOTO) Kravić otvorio dušu: Bio sam autsajder, ponovo sam šampion!


IZVOR: Republika - 06.05.2019 | 13:32


Srpski košarkaš Dejan Kravić dosta emotivno je doživeo osvajanje FIBA Lige šampiona sa Virtusom iz Bolonje, na čelu sa Aleksandrom Đorđevićem. On je prevazišao težak period karijere i oduševljenje što je ponovo na tronu je podelio na društvenim mrežama. Ko zna, možda ponovo zavredi poziv u reprezentaciju sada kada je upravo sa Saletom stigao do ogromnog uspeha.

Foto: Tanjug/AP

Kravić emotivno doživeo pobedu

Kravić je ove sezone bio jedan od nosilaca igre italijanskog Virtusa koji je u finalu F4 LŠ nadigrao španske Tenerife 73:61.

Srpski centar je za tim koji predvodi Aleksandar Đorđević postigao 4 poena uz 5 skokova, a sezonu je završio sa prosekom 7,8 poena i 4,5 skokova.

- Bio sam autsajder tokom cele karijere. Odgovorio sam svima koji su sumnjali i još uvek sumnjaju u mene. Sada sam ŠAMPION. To je moje zauvek! I obećavam da sam tek počeo- napisao je Kravić na društvenim mrežama.

Kraviću je ovaj trofej posebno značajan jer je pre samo dve godine bio tehnološki višak u ekipi Brisela, koja ga je otpustila posle samo mesec dana od starta sezone.

 

 

Kravić ima 28 godina, rođen je u Mostaru ali se zbog rata u BiH njegova porodica preselila u Kanadu. Pažnju srpske javnosti je privukao 2014. kada ga je upravo Đorđević pozvao na širi spisak reprezentacije za Svetsko prvenstvo.