Tomić: Čvrsto verujemo, hvala navijačima!


IZVOR: Republika - 21.04.2019 | 12:48


Trener Crvene zvezde Milan Tomić je rekao da će hladna glava biti presudna za ishod majstorice finalne serije ABA lige sa ekipom Budućnosti.

Foto: Starsport

Odlučuje majstorica u Beogradu

- Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti onome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja- rekao je Tomić.

- Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave, ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz njihovu pomoć, svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige- rekao je Tomić.

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da očekuje tešku utakmicu. 

- Pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, svakako će nam mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za izazov- rekao je Davidovac. 

Kapije hale "Aleksandar Nikolić" otvaraju se u 16.30 časova, a utakmica je od 19 sati.