JOKIĆ: NAPRAVIĆU ŠOU NA OL-STARU!


IZVOR: Emir SELMANI - 02.02.2019 | 04:21


Što nisu prepoznali navijači širom planete, jesu NBA treneri, koji su glasali da Nikola Jokić (23) bude učesnik NBA ol-stara! Centar Denvera debitovaće tako u spektakularnom duelu, koji će se održati 68. put. Domaćin će biti Nju Orleans, a ol-star meč na programu je između 17. i 18. februara.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

PODRŠKA PORODICE

Nikola je u razgovoru sa NBA legendama Šakilom O'Nilom i Čarlsom Barklijem, koji su ga pozvali da se uključi u emisiju na televiziji TNT, poručio da su njegovi najbliži (devojka Natalija i braća Strahinja i Nemanja) bili više u šoku od njega kada su saznali da će biti deo velikog spektakla.

- Porodica je bila više iznenađena od mene. Devojka je počela da plače, braća da vrište. Rekao sam im: "Šta vam je".

VELIKA DUŠICA

Srpski košarkaš istakao je i da je spreman da napravi šou u Nju Orleansu.

- Ovo nije samo moj uspeh. Sve je u timu, trenerima. Kada smo počeli sezonu, nisam razmišljao o učešću na ol-staru, nego o plej-ofu, možda o finalu, možda čak i o osvajanju titule. Ovo je kao samo mali trofej za mene, da me motiviše da nastavim da napredujem. Da malo šokiram svet - poručio je Jokić.

Momak iz Sombora postaće tako prvi Srbin koji će zaigrati na ol-star meču još od 2004. godine, kada je u tome uspeo Predrag Stojaković. Jokić je tokom uključenja na američku televiziju nastavio da se šali sa O'Nilom, i to jer mu je saigrač iz Denvera Vil Barton dao novi nadimak - "velika dušica" (Big honey).

- Oooo, ne. Više mi se sviđa nadimak Džoker. Ubija me svakog dana. Ne. Prestanite. Preznojavam se sada zbog tog nadimka - rekao je srpski košarkaš.

ČESTITKE

Milan Mačvan

reprezentativac Srbije

Čestitke za Jokića i Vučevića, najbolje petice Zapada i Istoka.. Mislim da će ovo biti prvi ol-star koji ću gledati posle duže vremena

Kajl Skot

ambasador SAD


Drago mi je što će posle 15 godina jedan igrač iz Srbije biti deo ol-stara. Čestitam Nikoli! 
KK Crvena zvezda Čestitke Nikoli Jokiću na novom priznanju i prvom nastupu na NBA ol-staru