HRVAT SELJAČINA: ŠPANCI SU PI*KE!


IZVOR: - 17.11.2018 | 04:21


Primitivizam kakav se ne pamti! Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (29) ponovo je pokazao da je seljačina jer je ničim izazvan izvređao Serhija Ramosa i reprezentaciju Španije, i to posle velike pobede nad "furijom" na Maksimiru (3:2).

Foto: Tanjug/AP

Hrvat preterao

Član Liverpula se, kao po običaju, uživo uključio na Instagramu, a onda opleo po prvotimcu Real Madrida iako ga niko ništa nije pitao.

- Drago mi je, ubio sam ga laktom! A-ha! Pobedili smo 3:2, pa ti pričaj na konferenciji, majstore! To su pi*ke obične - rekao je Lovren, a onda je rukom prekrio grb Španije na dresu i prstom pokazao zastavu Hrvatske:

- Samo ovo vredi!

Naravno, ovakav sukob ima istoriju, ali iako Ramos važi za prgavog igrača, sve je započeo, naravno, Lovren.

- Na primer, Serhio Ramos greši više nego ja. Ali, on je u Realu - izjavio je Hrvat pre nekoliko dana, a Španac mu je poručio:

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

- Neću da odgovaram na isfrustrirane komentare. Neki ljudi žele da budu na naslovnoj strani.

Iako je Ramos gospodski reagovao, Lovren je i pred novinarima nastavio da vređa.

- Pokazali smo veća ja*a nego oni. Nekulturni su na terenu. Mi smo ih pozdravili kad smo izgubili, a kod njih je samo Alvaro Morata čestitao - zaključio je Lovren, a uzrok ovome je, kako brojni navijači tvrde, u tome što ga je žena prevarila sa drvosečom pre nekoliko godina, od čega se očigledno još nije oporavio.

Hrvate čeka pakao Vemblija

Pobedom nad Španijom (3:2) u pretposlednjem kolu D grupe A divizije na Maksimiru Hrvati su se vratili u igru za prolazak. U nedelju od 15 časova na Vembliju Englezi i Hrvati će se direktno boriti za prolaz dalje, a samo pobednik će obezbediti prvo mesto u grupi.