TERZIĆ ISPROZIVAO "VEČITE": Nezrelost! Ko se zadanji smeje, najslađe se smeje!


IZVOR: mondo.rs - 12.11.2018 | 16:41


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je istorijsku pobedu nad Liverpulom, optužbe "Ekipa" za nameštanje utakmice protiv Pari Sen Žermena, kao i to što su večiti poklonili Jirgenu Klopu dres sa brojem 4.

Foto: E-stock/Grujičić

Generalni direktor Crvene zvezde

- Verujte mi, osećalo se u vazduhu da se sprema nešto specijalno. Danima je vladala pozitivna atmosfera i provejavala neka čudna energija. Kroz hodnike, u svlačionici, na terenu… Sretao sam zaposlene na stadionu, slušao komentare tipa "osećam da možemo". Kao da se zajednička vera pretvorila u nešto natprirodno i čudo se dogodilo- rekao je Terzić za "Mondo". 

Ova pobeda došla je nekoliko nedelja nakon optužbi prestižnog francuskog dnevnika "Ekip" u umešanost Zvezdinih zvaničnika u klađenje na ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena. 


- Ono što je najvažnije, francusko tužilaštvo i policija nemaju nikakve dokaze da je bilo ko iz Crvene zvezde umešan u tu priču. Imamo jasnu poruku iz Niona da UEFA ne vodi nikakvu istragu protiv našeg kluba- rekao je direktor Zvezde. 

Foto: Starsport

Čelnicima Zvezde se nije svidelo što je rukovodstvo najvećeg rivala Partizana poklonilo menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu dres sa brojem "4". 

- To dovoljno govori o nezrelosti tih ljudi da vode jedan veliki klub kao što je Partizan. Pazite situaciju, u Beograd dolazi nemački trener koji sedi na klupi engleskog kluba i oni mu uručuju dres kao aluziju na četiri gola protiv srpskog kluba. Nemam reči. Evo kako im se vratilo, jednom spektakularnom pobedom Zvezde nad tim istim Jirgenom Klopom- rekao je Terzić.