SPISAK ITALIJE: Bez "nevaljalog", tu je novi Pirlo


IZVOR: Republika - 09.11.2018 | 21:10


Selektor fudbalska reprezentacije Italije Roberto Manćini saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljki meč sa Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno za duel protiv Portugala u Ligi nacija.

Foto: Tanjug/AP

Roberto Manćini

Roberto Manćini je zakazao reprezentativno okupljanje za ponedeljak u 12.30 u Koverćanu, a nastavak priprema rezervisan je za Milano, gde će se i odigrati meč protiv Portugalije. Biće to ujedno i poslednja šansa da se dođe do prve pozicije u grupi, što dalje vodi na Fajnal for Lige nacija.

Prijateljska utakmica protiv SAD igraće se na Luminus Areni u Genku.

SPISAK ITALIJE

GOLMANI: Alesio Kranjo (Cagliari), Đanluiđi Donaruma (Milan), Salvatore Sirigu (Torino);

ODBRANA: Kristijano Biragi (Fjorentina), Leonardo Bonući (Juventus), Đorđo Kjelini (Juventus), Matija de Šiljo(Juventus), Emerson (Čelsi), Alesandro Florenci (Roma), Alesio Romanjoli (Milan), Danijele Rugani (Juventus);
VEZNI RED: Nikolo Barela (Kaljari), Roberto Galjardini (Inter), Žoržinjo (Čelsi), Lorenco Pelegrini (Roma), Stefano Sensi (Sasuolo), Sandro Tonali (Breša), Marko Verati (PSŽ);
NAPAD: Domeniko Berardi (Sasuolo), Federiko Bernardeski (Juventus), Federiko Kjeza (Fiorentina), Vinćenco Grifo (Hofenhajm), Ćiro Imobile (Lacio), Lorenco Insinje (Napoli), Kevin Lazanja (Udineze), Leonardo Pavoleti (Kaljari), Mateo Politano (Inter).