Najstidljiviji fudbaler na svetu - DOBRI MOMAK KANTE!


IZVOR: Republika - 19.09.2018 | 11:17


Ako ste se ikada pitali da li postoji najstidljiviji fudbaler na svetu, onaj koji svojom pojavom ne želi slavu, ne želi da se istakne od ostalih, razmislite ponovo.

Foto: twitter.com/Antonio Rüdiger

Ngolo Kante i Antonio Rudiger

Omaleni defanzivac Čelsija Ngolo Kante svakako je jedan od najzanimljivih fudbalera u svetu tog sporta. Momak koji na prvi pogled deluje kao pošten i dobar momak, zaista to i jeste. Čovek koji je toliko uspeo u svojoj karijeri, osvojivši dve titule šampiona Engleske, titulu prvaka Sveta sa Francuskom, uvrštavanje u tim sezone i mnoga druga dostignuća ipak je samo jedan običan mladić.

 

 

Da li ste ikada videli simpatičniji osmeh? Ili zanimljivijeg fudbalera? Uvek po strani, nikada u centru pažnje iako je zaslužio da se o njemu govori. Poslednji primer je tek za priču kada je pristao da dođe u dom jednog navijača koji ga je sreo na ulici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the whole stadium is singing the @nglkante song ???? @equipedefrance

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Sep 10, 2018 at 5:21am PDT

 

Poredili su ga sa Makelelom, ali on nije za poređenje, on je jednostavno Kante! Proslava Mundijala koja je održana nedavno u Francuskoj ponovo je pokazala posebnost ovog omalenog veziste. Fudbaler kojeg na terenu ima svuda i koji upravo tu, na travnatom tepihu, sušta suprotnost onoga što jeste. Tada postaje pravi profesionalac i svu energiju ostavlja baš tu. Skroman, pošten i dostojanstven. Iako njegovi saigrači voze skupocene automobile, on i dalje "tera" svog "minija" koji mu je bio i prvi auto.

- On je nizak, on je dobar, zaustavio je Mesija - on je Ngolo Kante!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your phone ? is at ?% but you keep charging it... ?? @nglkante

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on Sep 5, 2018 at 7:22am PDT