MALI DULE UJEDINIO "VEČITE": Apel navijača Partizana da se Zvezdašu omogući prisustvo utakmici!


IZVOR: Republika - 17.09.2018 | 17:15


Potresna priča malog Dušana Todorovića koja je prethodnih dana ujedinila Srbiju iznedrila je još jednu, ovoga puta navijačku priču.

Foto: Privatna arhiva

Dušan Todorović

Prethodnih dana bili smo svedoci borbe za mladi život koja je ujedinila Srbiju. Fudbalski klub Partizan prvi se uključio u akciju prikupljanja pomoći za četvorogodišnjeg Dušana Todorovića, koji je na kraju završio na terapijama koje mu život znače.

Za svega nekoliko dana sakupljeno je gotovo 200.000 evra u svrhu lečenja dečaka iz Svilajnca koji boluje od tumora - neuroblastom, a mnogo je onih koji su makar SMS porukom dali doprinos da se dođe do neophodnih sredstava.

Mnogi su na razne načine pokušavali da pomognu, a Veljko Rondović, navijač Crvene zvezde, odlučio je da komplet karata koje je kupio ze mečeve Crvene zvezde u Ligi šampiona stavi na aukciju i novac od prodaje prosledi za lečenje malog Duleta, a ulaznice su prodate za 29 hiljada dinara.

Kada su navijači Partizana ovo videli, udružili su se kako bi Jovan ipak prisustvovao utakmicama svog voljenog kluba. Divan gest i sa crveno i sa crno-bele strane.