Zašto je Vidić bio noćna mora Berbatovu?


IZVOR: Republika - 02.09.2018 | 11:29


Proslavljeni bugarski fudbaler Dimitar Berbatov prisetio se kakve su batine na treninzima dobijali najbolji igrači Mančester junajteda od Nemanje Vidića.

Foto: instagram.com/vidic_nemanja_15

Nemanja Vidić

Prisećajući se dana dok je nosio dres Junajteda, Berbatov nije mogao da ne spomene ogorman uticaj koji je jedan od najboljih defanzivaca kluba imao na saigrače.

- Dok sam igrao za Totenhem, dueli sa njim su bili pakleni. Kada sam prešao u Junajted to je više ličilo na rat nego na treninge. Nije bilo važno sa kim je u duelu, da li je ispred njega Runi, Ronaldo ili ja, svi smo dobijali batine. Osećao sam olakšanje samo na utakmicama, jer smo tada bili na istoj strani - podsetio se Berbatov košmara u liku Nemanje Vidića.

Bugarin je svrstao Vidića u red fudbalera koji je noćna mora za protivničke igrače na utakmicama, a klupske drugove na treninzima.

- Trenirati sa njim svakog dana nije bilo teško,  to je bila noćna mora! Postoje timovi i igrači koje biste najradije zaobišli kada pogledate njihov sastav samo pomislite: "O, ne danas, nisam raspoložen za ovo", a Vidić je bio jedan od takvih igrača - rekao je Berbatov.