PAVKOV PAKUJE KOFERE: Naredna stanica - Španija?


IZVOR: Republika - 26.08.2018 | 11:24


Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi da napusti Beograd do kraja prelaznog roka. Nakon interesovanja Real Valjadolida pojavio se još jedan španski klub kome je interesantan napadač srpskog šampiona - Kadiz!

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Iako će biti u konkurenciji za revanš meč u Austriji protiv Salcburga u okviru plej-ofa Lige šampiona, Milan Pavkov bi već nakon tog meča mogao da spakuje kofere i krene put Španije. Na adresu srpskog kluba stigla je ponuda u vrednosti od 700 hiljada evra, prenosi portal "Mozzartsport".

Kadiz ove sezone ima velike ambicije, želi da se vrati u Primeru. A Milan Pavkov bi trebalo da im pomogne u toj misiji. Zbog toga su posredstvom menadžera Marka Gvozdenovića na adresu Crvene zvezde poslali konkretnu ponudu. Pored Kadiza za Pavkova se interesuju i neki klubovi iz Turske, a rasplet može da se očekuje u toku sutrašnjeg dana. Čim bude bio poznat ishod pregovora sa Đovanijem Siom.

Pavkov je ove sezone odigrao šest takmičarskih mečeva za Crvenu zvezdu i postigao je dva gola. Probudio je interesovanje inostranih klubova prošle sezone, kada je bio najbolji strelac niškog Radničkog.