MILOJEVIĆ: Emocije me vežu za Čuku


IZVOR: Republika - 24.08.2018 | 10:28


Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević pričao je za medije pred derbi meč Super lige Srbije sa Čukaričkim, želeći da priča samo o sledećem protivniku u domaćem prvenstvu.

Foto: Srpski telegraf

Vladan Milojević

- Imamo nastavak domaćeg šampionata i u goste nam dolazi ekipa koja je poslednjih godina u samom vrhu srpskog fudbala. Čukarički je izrastao u stabilan superligaški tim sa velikim ciljevima. Imaju isti tim kao prošle sezone, imaju kontinuitet. Igraju jako dobro od početka prvenstva. Očekujem dobru utakmicu i pozivam navijače da dođu u što većem broju. 

Koliko vam je teško da se spremite a da mislima ne budete mislima u Salcburgu?

- Svaka utakmica ima poseban uvod. Mi imamo velike ambicije u šampionatu i budite ubeđeni da ćemo biti fokusirani na Čukarički. Bio sam trener na Banovom brdu i emocije me vežu za taj klub. Dete mi je tamo igralo fudbal.Politika Čukaričkog je da imaju isti kostur tima, i osim Drinčića, praktično niko nije otišao. Simo Krunić je dobar i iskusan trener. Očekujem dobru utakmicu i još jednom pozivam "delije" da dođu na utakmicu.

Milojević je potom pričao o povređenim fudbalerima svog tima:

- Ebisilio i dalje vuče povredu i u procesu je rehabikitacije. Savić je bio na ispitivanjima i ne očekujem neki veliki problem i optimista sam kada je Vujadin u pitanju. Samo njih dvojica su povređeni. Milić je spreman, videćemo u kakvom sastavu ćemo nastupiti. Kafu je pokazao svoju klasu, kasno nam se priključio ali je dobar i vredan momak. Polako se integriše u naš sistem igre. Ispao je iz ritma takmičarskih utakmica i trebaće mu vremena da se vrati u ritam. 

Utakmica Crvena zvezda - Čukarički je na programu u subotu od 20.30 časova