Stojković: Osećamo podršku čitave Srbije!


IZVOR: Republika - 25.06.2018 | 10:49


Golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković je izjavio da se oseća podrška čitave države pred meč 3. kola Mundijala protiv Brazila.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Stojković deli optimizam svih fudbalera

Stojković je rekao da zbog toga svi osećaju dodatan motiv i obavezu da idu na pobedu protiv najbolje selekcije u istoriji svetskih šampionata.

- Prvi put od kada sam u reprezentaciji sam osetio, da ne samo vi novinari, nego da je cela Srbija uz nas. Veoma mi je drago zbog toga, to nam je još jedan vetar u leđa. Ne vidim jednu osobu koja ne veruje da možemo da napravimo čudo - rekao je dugogodišnji golman našeg tima. 

Meč u sredu od 20 časova je igra na sve ili ništa za "orlove".

- Sigurno da je istorijski najteži jer nosi to što nosi. Presrećan sam što imamo imamo mogućnost da izbacimo Brazil, a kao što je rekao Mitar 'ko ne veruje neka se spakuje i ide kući' - istakao je Stojković. 

Upravo je Aleksandra Mitrović naš golman naveo kao primer kako bi svi igrači morali da se bore.

- Sigurno da Mitar daje veliki doprinos. Dobija po 300 udaraca po utakmici, bori se i primer je kako treba igrati. Mislim da ostatak ekipa isto nije zaostajao. Mislim da protiv Brazila moramo da budemo 400 odsto spremni i borbeni, a siguran sam da hoćemo jer kada, ako ne sada - dodao je za kraj Stojković.