Zapaliće se Napulj: ANĆELOTI DOVODI GOLMANA IZ REDOVA VELIKOG RIVALA!


IZVOR: Republika - 07.06.2018 | 18:16


Novi trener Napolija Karlo Anćeloti želi da stvori šampionski tim koji će biti kadar da donese toliko željenu titulu na sam jug Italije. U tom poduhvatu biće mu potrebna i neka velika pojačanja.

Foto: Tanjug/AP

Anćeloti pred velikim zadatkom u Napoliju

Jedno od njih je već naciljano i u pitanju je čuvar mreže. Nakon što je postalo jasno da Španac Pepe Reina neće ostati pod Vezuvom u narednoj takmičarskoj godini, Anćeloti se brzo okrenuo traženju novog rešenja.

Uprava mu je obezbedila novac, a prvi pik je čuvar mreže Intera Samir Handanović!

Handanovič je praktično čitavu karijeru proveo u Italiji, pojačao je Udineze 2004. godine, branio je potom na pozajmicama u Trevizu, Laciju i Riminiju, da bi 2012. stigao na "Meacu".

Tokom čitave karijere nije bio u prilici da brani za tim koji se takmiči u Ligi šampiona, a u narednoj sezoni će biti deo elitnog takmičenja, bez obzira da li ostane u Interu, ili se preseli u redove Napolija.

34-godišnjeg Slovenca navodno duže vreme posmatra i Juventus, ali se čini da do realizacije ovog posla teško može da dođe, pošto je poznato da dva kluba gaje veliko rivalstvo i ne žele međusobno da se pojačavaju nekim nosiocima igre iz svojih timova.