BJEKOVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF: Sudbina je da ću ponovo raditi sa Krletom!


IZVOR: Emir SELMANI - 17.04.2018 | 14:58


Legendarni igrač i trener Partizaan Nenad Bjeković izjavio je da sa zadovoljstvom prihvatio poziv prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze da bude novi potpredsednik FSS.

Foto: Starsport

Bjeković je novi potpredsednik FSS

FSS je ranije danas saopštio da će Bjeković biti novi potpredsednik FSS.

- Lako smo se dogovorili. U poslednjih mesec dana bio sam u kontaktima sa ljudima iz Saveza. Juče sam se video sa predsednikom Slavišom Kokezom i prihvatio sam njegov poziv. Još ćemo definisati šta će biti moj deo posla, ali zna se šta je potpredsednik, zna se šta je sportski direktor, a šta predsednik - rekao je Bjeković.

Bjeković je u Partizanu sarađivao sa selektorom Srbije Mladenom Krstajićem.

- Sudbina je da ću ponovo raditi sa Krletom. Ja sam ga doveo kao igrača u Partizan. Posle sam ga vratio iz Nemačke u klub. Kasnije sam insistirao da bude sportski direktor, a kada su on i Stanojević napustili Humsku, otišao sam sa njima. Sada smo ponovo na okupu, ponavljam, mora da je sudbina. Ceo život sam u fudbalu, a ovo je kruna moje karijere. Mogu još dosta da pružim - dodao je on.

Bjeković je pohvalno govorio o reprezentaciji Srbije, koja će igrati na SP u Rusiji.

- Reprezentacija mi izgleda sasvim dobro. Imamo ekipu koja poseduje kvalitet i zaslužuje poštovanje - rekao je Bjeković.