Ni Ibra ne pomaže protiv Sportinga


IZVOR: Republika - 09.04.2018 | 08:24


Fudbaleri Sportinga pobedom na gostovanju protiv Los Anđeles Galaksija ostali su usamljeni na vrhu tabele Zapadne konferencije američke MLS lige.

Foto: instagram.com/lagalaxy

Zlatan Ibrahimović

Ekipa iz Kanzas Sitija slavila je u Kaliforniji sa 2:0, a za razliku od prošlog duela kada su preokrenuli protiv Los Anđelesa, ovoga puta ni Zlatan Ibrahimović nije mogao da pomogne Galaksiju. Doskorašnji napadač Mančester junajteda je u 62. minutu zamenio Boatenga.

Sporting je u periodu od 56. do 61. minuta rešio meč kojem je prisustvovalo nešto više od 25.000 navijača. Gosti su poveli golom Mašara Danijela Saloia, a ubrzo je konačan rezultat postavio Škot Džoni Rasel.

Sporting je sa 13 bodova prvi na Zapadu, ispred Vankuvera koji ima 10, dok su LA Galaksi i Real Solt Lejk na deobi treće i četvrte pozicije sa 7 bodova.

U drugoj utakmice Orlando je za svega osam minuta napravio veliki preokret protiv Portlanda - 3:2.

Valeri u 20. minutu iz penala i Tuloma u 59. obezbedili su prednost gostima, međutim, Miler, Klještan iz penala i Dvajer režirali su neverovatan preokret za drugi uzastopni trijumf tima sa Floride.

Orlando je peti na Istoku sa 7 bodova, a ispred su Njujork Siti sa 13, Atlanta sa 12 i Nju Ingland i Kolumbus sa po 10, dok je Portland pretposlednji na Zapadu sa svega 2 boda iz pet utakmica.