POVRATAK U ZVEZDU?: Evo kakva je sudbina Nemanje Radonjića!


IZVOR: Republika/S. J. - 28.04.2024 | 10:10


Srpski reprezentativac u nezavidnoj situaciji.

Foto: Starsport
POVRATAK U ZVEZDU?: Evo kakva je sudbina Nemanje Radonjića!

Prema informacijama najpoznatijeg fudbalskog insajdera Fabricia Romana, Nemanja Radonjić je odlučio da ostane u Španiji i da neće preći u Crvenu zvezdu ovog leta. Konkretnije, Radonjić želi da ostane u ekipi Majorke, gde je trenutno na pozajmici iz Torina. Klauzula za njegov otkup iznosi tri miliona evra, a uprkos interesovanju nekoliko klubova.

Pored šampiona Srbije, nedavno su za Radonjića pokazali interesovanje i Olimpijakos, Monca, Salernitana i San Hose. Međutim, Radonjić je odlučan u nameri da ostane u Majorci gde je ove sezone odigrao 17 ligaških mečeva u Seriji A i La ligi, postigavši tri gola, mada nijedan za španski tim.

 

 

Iako su se spekulisale mogućnosti povratka Radonjića u Ljutice Bogdana, trenutno je jasno da se to neće dogoditi. Radonjićeva odluka da ostane u Španiji i dalje će biti predmet pažnje fudbalskih krugova, a njegov dalji razvoj karijere biće praćen sa velikim interesovanjem, posebno imajući u vidu njegovo iskustvo u različitim evropskim ligama.

Radonjić je definitivno jedan od najvećih talenata na srpskoj fudbalskoj sceni, ali nikada nije uspeo da izrazi na pravi način. Najbolje partije do sada pružao je u crveno-belom dresom, a igrao je još za Olimpik Marsej, Čukarički. Hertu iz Berlina. Takođe, jako je važno da bude formi pred Evropsko prvenstvo, kako bi se dokazao selektoru Stojkoviću.

BONUS VIDEO