EMOTIVNE REČI VUKAŠINA JOVANOVIĆA! Bivši igrač Zvezde poslao PORUKU podrške ruskom narodu!


IZVOR: Republika/D.O. - 23.03.2024 | 16:04


Svojevremeno je igrao za Zenit iz Sankt Peterburga.

Foto: Starsport
EMOTIVNE REČI VUKAŠINA JOVANOVIĆA! Bivši igrač Zvezde poslao PORUKU podrške ruskom narodu!

Fudbaler Čukaričkog Vukašin Jovanović oglasio se na društvenim mrežama, gde je podelio emotivan citat i izrazio podršku Rusiji nakon nedavnog terorističkog napada u Moskvi.

U svojoj objavi na društvenim mrežama, bivši igrač Zenita je citirao reči Vladike Nikolaja, pozivajući se na solidarnost i saosećanje sa Rusijom u teškim trenucima. Njegov gest je pokazao podršku narodu koji je pretrpeo veliku tragediju.

Nedavni teroristički napad u Moskvi potresao je svet, a broj ubijenih je dostigao zastrašujuću brojku od 133 osobe, saopštio je Ruski istražni komitet.

Ova tragedija je izazvala šok i tugu širom sveta, a reakcije podrške i solidarnosti stižu iz različitih krajeva, uključujući i javne ličnosti poput nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde.

Foto: printscreen/instagram

 

Citirane reči Vladike Nikolaja nose duboku simboliku solidarnosti i suosjećanja sa Rusijom u teškim trenucima. One pozivaju na zajedništvo i podršku, ističući važnost empatije i saučešća u vremenima tuge i patnje. 

- Savest naša nas primorava da plačemo kad Rusi plaču i da se radujemo kad se Rusi raduju. Blaženi vi, plačući u te dane sa Rusijom, jer ćete se s njom utešiti! Blaženi vi, tugujući sada sa Rusijom, jer ćete se s njim uskoro radovati - napisao je Vule Jovanović.

Ruske vlasti uhapsile su 11 osoba, među kojima su četvorica terorista koja su izvela napad u dvorani Krokus siti Hol.

BONUS VIDEO