UŽASNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU! Na Marakani ostali BEZ "KAPITALCA"!


IZVOR: Republika/ L. M. - 15.02.2024 | 17:53


Ovo se neće svideti delijama.

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE
UŽASNE VESTI ZA CRVENU ZVEZDU! Na Marakani ostali BEZ "KAPITALCA"!

Crvena zvezda je imala velike planove za fudbalska pojačanja ovog leta, ali su se ti planovi sada izjalovili.

Naime, dugotrajni pokušaji dovođenja Seol Jung-Vua iz Ulsan Hjundaija nisu urodili plodom, jer je korejski levi bek odlučio da ostane u svom klubu umesto da pređe u Crvenu zvezdu ili bilo koji drugi evropski klub.

Iako je prvobitno iskazivao želju da se preseli u Evropu, nakon Azijskog kupa Seol je promenio mišljenje i rešio da sačeka bolju ponudu sledećeg leta.

 

 


Crvena zvezda je uložila napore kako bi dovela Seola, čak nudeći 700.000 evra Ulsanu za njegov transfer.

 

 

Takođe, i Marko Marin je bio uključen u pregovore, boraveći čak i u Dohi na Azijskom kupu gde se razgovaralo o mogućem prelasku Seola u Crvenu zvezdu. Interesovanje za Seolom postojalo je i van Evrope, s klubovima poput Vest Hema i Fenerbahčea koji su takođe iskazali interesovanje za ovog talentovanog korejskog fudbalera.


Iako je bilo planirano da Seol pređe u Evropu, njegova odluka da ostane u Ulsanu znači da će se njegova karijera razvijati u Aziji bar još jednu sezonu. Očigledno je da Seol želi da sačeka i vidi kakve će se ponude pojaviti sledećeg leta pre nego što donese konačnu odluku o svojoj budućnosti. Ova situacija predstavlja iznenađenje za mnoge navijače, ali takođe ukazuje na to da Seol ima visoke ambicije i da želi da odabere najbolju moguću opciju za svoju karijeru.

BONUS VIDEO