NEĆETE VEROVATI! Evo sa kojim NOVAJLIJOM iz tabora CRVENE ZVEZDE je Igor Duljaj pio KAFU!


IZVOR: Republika - 03.01.2024 | 17:16


Mnogi ovo nisu znali.

Foto: star sport
NEĆETE VEROVATI! Evo sa kojim NOVAJLIJOM iz tabora CRVENE ZVEZDE je Igor Duljaj pio KAFU!

Fudbalski klub Partizan imao je polusezonu kakvoj se malo ko nadao. Crno-beli su tokom većeg dela dosadašnjeg toka šampionata držali prvu poziciju na tabeli Superlige Srbije, potom je u samom finišu ispustili, da bi je u velikom stilu pobedom nad večitim rivalom u poslednjem kolu vratili u svoje vlasništvo.

Ovo je nateralo čelnike Crvene zvezde da reaguju u vidu smenjivanja izraelskog stručnjaka Baraka Bahara na čije mesto je seo dobro znani Vladan Milojević.

Ono što je malo ko znao i što će iznenaditi pristalice oba kluba jeste da se novi/stari šef struke crveno-belih i sadašnji trener crno-belih Igor Duljaj poznaju od ranije.

Naime, Duljaj je rekao da se sastao sa novim trenerom Crvene zvezde pre nekoliko godina kada su zajedno pili kafu.

Foto: Starsport

Vladan Milojević po povratku u Ljutice Bogdana

- Mi se poznajemo, imali smo priliku da popijemo kafu pre mnogo godina. On je gospodin, napravio je veliki uspeh kada je Crvena zvezda u pitanju. Vodio je tim u Ligi šampiona, veliko ime što se tiče Crvene zvezde. Poznaje srpski fudbal i mentalitet Zvezde, poznaje mnoge stvari koje se dešavaju u fudbalu, tako da će mu biti mnogo lakše nego prethodnom treneru, kazao je Duljaj.

Kada je reč o ambicijama za 2024. godinu, tu je bio skroman.

- Ambicije su da razmišljam samo o prvoj narednoj utakmici. Zahvalan sam Bogu što mi je podario zdravlje, što sam u Partizanu, svim ljudima koji mi daju podršku, familiji. Atmosfera koja se stvorila unutar ekipe, mnogo me raduje kada vidim da su igrači srećni. Fudbal mi je dao sve u životu, Partizan me je stvorio, ovo je samo jedan način da ja vratim fudbalu i Partizanu, ali ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što mi je on dao, zaključio je trener crno-belih.

BONUS VIDEO: