MIJATOVIĆ SE POHVALIO PRELEPOM DEVOJKOM, PA ZAGONETNO PORUČIO: U ovu godinu ulazim sa JOŠ VEĆOM ljubavlju prema Zvezdi!


IZVOR: Republika - 02.01.2024 | 10:01


Iza njega je i te kako uspešna polusezona.

Foto: FK Crvena zvezda
MIJATOVIĆ SE POHVALIO PRELEPOM DEVOJKOM, PA ZAGONETNO PORUČIO: U ovu godinu ulazim sa JOŠ VEĆOM ljubavlju prema Zvezdi!

Jovan Mijatović iza sebe ima polusezonu iz snova. Mladi napadač je izašao iz "senke", odmenio Šerifa Endiajea koji nije ispunio očekivanja i, polako ali sigurno, se ustalio u tim doskorašnjeg Zvezdinog trenera Baraka Bahara. Izraelac više nije tu, ali nema sumnje da će centarfor i kod Vladana Milojevića nastaviti da dobija minute.

Mijatvić često ume i da se pohvali objavama na društvenim mrežama, pa tako znamo da je Novu godinu proslavio u društvu prijatelja, a takođe je otkrio i da ima devojku. Deluje da mu je srce ukrala lepa crnka Milica Slijepčević, koju je tagovao na fotografiji.

Foto: Instagram/printscreen

Mijatović sa devojkom

Navijačima Crvene zvezde i svojim obožavaocima poslao je sledeću poruku:

- Prošla godina je bila puna uspona i padova, nisam ni u jednom trenutku osećao da treba da stanemo, nego da nastavimo dalje i da pokažemo koliko zaista možemo. Osvojili smo duplu krunu, igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, nezaboravno veče protiv Fjorentine… Bilo je više uspeha nego neuspeha i zato sam zahvalan svima što su mi (nam) pomogli da dođemo do tih uspeha, a iz bola i poraza smo naučili i izašli jači. Jedno je sigurno, u ovu godinu ulazim sa još većom ljubavlju prema Zvezdi - napisao je Jovan Mijatović uz dva emotikona srca crvene i bele boje.

Ove sezone je postao najmlađi fudbaler u istoriji crveno-belih koji je postigao het-trik. Taj uspeh je ostvario protiv subotičkog Spartaka, dok je kolo pre toga takođe bio strelac protiv Mladosti, ali, to nije bilo sve za Mijatovića koji je u prvom krugu takmičenja takođe tresao mrežu Lučanaca u zapadnom delu Srbije, kada su crveno-beli takođe bili ubedljivi (4:1). Tada je Mijatović dao prvenac, da bi potom "gurao" Zvezdu ka pobedama, kada se mučila u duelima protiv Radnika (3:1), Javora (3:2) i Železničara u Pančevu (2:1).

Zato i ne čudi što su mnogi evropski klubovi već bacili udicu na bisera crveno-belih. Interesovanje bratskog ruskog Zenita (zajednički sponzor Gasprom) odavno postoji, udicu je bacila i slavna Benfika, raspituje se i holandski Fejenord, dok i lovci na talente austrijskog šampiona Salcburga žele da dovedu Jovana u Mocartov grad.

BONUS VIDEO: