NENAD ĐORĐEVIĆ TVRDI: Bata Mirković novi trener Partizana?


IZVOR: Republika - 03.03.2018 | 21:19


Bivši kapiten Partizana Nenad Đorđević oglasio se na društvenim mrežama informacijom da će Zoran Bata Mirković biti novi trener crno-belih.

 

Foto: youtube.com/Voja Radojevic

Mirković bi mogao da bude novi trener Partizana

Partizan je ranije danas poražen od Radničkog u Nišu (0:1), a svi mediji su preneli da je pitanje trenutka kada će se Miroslav Đukić napustiti mesto stručnog štaba crno-belih. Navijači Partizana su ogorčeni igrom svojih ljubimaca u nastavku sezone, pošto je Partizan posle blede igre eliminisan iz Lige Evropa, a za Crvenom zvezdom u Superligi Srbije zaostaje čak 14 bodova.

 

Đukić je posle meča u Nišu izjavio šta misli o skandiranju navijača Partizana, a niko od čelnika crno-belih se još nije oglasio. 

Beogradski mediji tvrde da se samo traži nači na koji će se Partizan i Đukić rastati. Iako se pojavila informacija da bi Đukića mogli da naslede Vladimir Ivić ili Aleksandar Stanojević, Đorđević tvrdi da bi Bata Mirković mogao da vodi crno-bele.

- Zoran Bata Mirković novi trener Partizana! Kompetentnost, autoritet, karakter. Tri u jednom... - napisao je Đorđević na Tviteru.

 

Zoran Mirković (46) je u karijeri igrao za Radnički iz Svilajnca, Rad, Atalantu, Juventus, Partizan i Fenerbahče. On je za crno-bele igrao od 1993. do 1996. i od 2004. do 2006.

U trenerskoj karijeri je vodio ekipu Sinđelića, a od 2016. godine je pomoćnik selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića.