DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE! Večan spomen novim Obilićima! Kosmet ZEMLJA NAŠA!


IZVOR: Republika - 26.09.2023 | 15:32


Oglasili se navijači Crvene zvezde.

Foto: Republika
DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE! Večan spomen novim Obilićima! Kosmet ZEMLJA NAŠA!

Povodom tragičnih događaja koja su se desila na Kosovu i Metohiji i ubistva srpskih građana od strane albanske policije, odložen je 171. večiti derbi.

Među žrtvama našao se i Stefan Nedeljković, navijač kluba s Marakane, koji je dugo godina provodio na tribinama najvećeg srpskog stadiona navijajući za crveno-bele.

Posle oba kluba Partizana i Crvene zvezde, oglasile su se i delije, a najvatrenije pristalice crveno-belih odale su počast saborcu i izdale saopštenje koje prenosimo u celosti:

Foto: Instagram/Delije

Ubijeni Stefan Nedeljković

- Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene Zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine Stefan Nedeljković.

U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše Stefanu i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje... Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas!

Večan spomen novim Obilićima! KOSMET VEČNO ZEMLjA NAŠA! - stoji u saopštenju delija.

BONUS VIDEO