ODLAZI LI I VAZURA? Oglasio se generalni direktor Partizana posle OSTAVKE Vučelića!


IZVOR: Republika - 31.08.2023 | 08:33


Generalni direktor crno-belih objasnio novonastalu situaciju.

Foto: Starsport
ODLAZI LI I VAZURA? Oglasio se generalni direktor Partizana posle OSTAVKE Vučelića!

Kao grom iz vedra neba pojavila se tokom jučerašnjeg dana informacija da je predsednik Partizana Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto prvog čoveka crno-belih.

- Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali - rekao je u oproštajnoj poruci Vučelić.

Njegovu odluku prokomentarisao je i legendarni trener "parnog valjka" iz blistavih dana Ivan Golac, a sada je odlučio da se oglasi i Miloš Vazura.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Generalni direktor kluba iz Humske razjasnio je novonastalu situaciju i koje će korake Partizan preduzeti u narednom periodu. Njega nije iznenadila ostavka Milorada Vučelića, dok je detaljno objasnio proceduru oko izbora novog predsednika crno-belih:

- Predsednika bira Skupština, a rok za njeno održavanje je mesec dana. Statutom je predviđeno da članovi Skupštine na prvoj narednoj sednici razrešuju dužnosti predsednika, koji je prethodno podneo ostavku i bira novo rukovodstvo - rekao je Vazura za "Žurnal".

Partizan, podsetimo, danas igra revanš meč plej-ofa Lige konferencija protiv Nordsjelanda i juri ogroman zaostatak iz prve utakmice u Danskoj, kada su poraženi 0:5.

BONUS VIDEO