NEMA PREDAJE! Lešnjak: Grci će videti našu snagu!


IZVOR: Republika - 30.08.2023 | 20:58


Igrači Čukaričkog ne smeju da izađu s belom zastavimo pred Olimpijakos

Foto: Starsport
NEMA PREDAJE! Lešnjak: Grci će videti našu snagu!


Fudbaleri Čukaričkog dočekaće sutra uveče (20.00) Olimpijakos u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Tim sa Banovog brda pokušaće na nadoknadi zaostatak od 3:1, koliko je bilo u prvom meču. Ovaj duel biće odigran na stadionu u Dubočici u Leskovcu.

Foto: Starsport

Milan Lešnjak

 

 
Uoči duela oglasio se i trener Brđana Milan Lešnjak, on je istakao da njegovi izabranici ne smeju da izađu s belom zastavom na teren.
- Očekuje nas teška utakmicu u odnosu na rezultat prve utakmice i znamo da je to izuzetno dobra ekipa, sa kvalitetnim igračima. Očekujem da ne uđemo u meč kao u prvi duel i mislim da ćemo u samom startu krenuti agresivno, da pokažemo zube protivniku - rekao je Lešnjak. 


Prošli duel propustio je kapiten tima Marko Docić, a šef stručnog štaba je istakao da je to bila njegova odluka.
- U odnosu na sistem je Docić bio na klupi, što možda nije bilo najbolje rešenje. Imamo određenih zdravstvenih problema, o čemu ne bih mnogo, pa i od toga zavisi da li će on početi ili ne. Sistem je bio ključan - naglasio je on.


Tim s Banovog brda nije dobro počeo sezonu, a Lešnjak je istakao da bi na sutrašnjem meču bio zadovoljan i revanšom. 
- Sigurno da bi dosta pomogao dobar rezultat. Pitanje je šta je sada dobar rezultat, to je možda i nerešeno. Imamo dosta i mladih igrača unutar tima i siguran sam da će dati maksimum kako bismo izašli iz krize. Imamo posle toga još jednu utakmicu u prvenstvu i onda pauzu da određene stvari dovedemo u red - zaključio je Milan.

Uoči ovog meča navijači Crvene zvezde su priredili specijalan doček za igrače Olimpijakosa. Oni su ih sačekali ispred hotela s bakljama i grčkim pesmama. 

BONUS VIDEO: