Kežman: Biće Sergej najbolji u Evropi


IZVOR: Tanjug - 27.02.2018 | 14:05


Najveći klubovi Španije, Engleske, Italije i Francuske pokazuju veliko interesovanje za transfer fudbalera Lacija Sergeja Milinković-Savića, ističe njegov menadžer Mateja Kežman.

Foto: Tanjug/AP

Srbin je na meti brojnih evropskih klubova

Srpski reprezentativac već mesecima se dovodi u vezu sa prelaskom u Real Madrid, Barselonu, Juventus, Pari Sen Žermen, Čelsi, Mančester siti i Junajted za cenu od oko 100 miliona evra, što bi bio jedan od najvećih u istoriji fudbala.

- Postoji veliko interesovanje klubova iz Italije, Engleske, Španije i Francuske. Ne bih o ciframa, ali sam siguran da će Sergej za nekoliko godina biti najbolji fudbaler Evrope. Pričamo o transferu na leto, a trenutno Lacio igra važnu sezonu i Milinković-Savić je samo fokusiran na to - rekao je bivši državni reprezentativac za italijanski Tutomerkato.

Odličnu formu 22-godišnji fudbaler pokazao je proteklog vikenda protiv Sasuola sa dva gola i došao do cifre od devet pogodaka ove sezone u Seriji A.

Lacio je prošlog leta, kako je priznao predsednik Lacija Klaudio Lotito, odbio ponudu za Sergeja vrednu 70 miliona evra jer smatra da će za godinu dana vredeti više.