(VIDEO) Liverpul u četvrtoj brzini protiv Vest Hema, Brajton i Hadersfild uzeli zlata vredne bodove!


IZVOR: - 24.02.2018 | 16:54


Fudbaleri Liverpula bili su vrlo moćni u sudaru sa Vest Hemom pred svojim fanovima pošto su slavili rezultatom 4:1, dok su Brajton i Hadersfild osvojili zlata vredne bodove u napetoj borbi za opstanak.

Foto: Tanjug/AP

Liverpul ubedljiv protiv Vest Hema

Igrači Liverpula nisu prepustili ni tračak nade "Čekićarima" iz Istočnog Londona. Vest Hem je sa "Enfilda" ispraćena sa (samo) četiri gola u mreži, a vrlo lako je moglo da bude i ubedljivije.

Tim iz prestonice bio je ravnopravan samo u uvodnoj fazi utakmice, Arnautović je čak i uzdrmao okvir gola Liverpula, što je bila dovoljna opomena za izabranike Jirgena Klopa. 

Nakon toga su se razleteli po terenu, pa su Firmino, Salah, Mane i kompanija jednostavno gazili protivnika čitav susret.

Na kraju je bilo 4:1, a Liverpul je ovim trijumfom makar na kratko preuzeo drugo mesto Premijer lige.

Njukasl je na gostovanju protiv Bornmuta dugo imao tri boda u džepu zahvaljujući golovima Dvajta Gejla u prvom delu igre, ali su uporne "Trešnjice" uspele da izuzetno angažovanom igrom u nastavku dođu do 2:2 i otkinu važne bodove "Svrakama".

Foto: Tanjug/AP

Brajton je u direktnom sudaru za opstanak slavio na domaćem terenu protiv Svonsija sa 4:1 bez ikakvih problema, dok je Sautempton samo zahvaljujući golu Gabijadinija u 90. minutu na gostovanju Barnliju uspeo da se izdigne iz zone ispadanja.

Hadersfild je pogocima Van La Pare i Munije naneo težak udarac Vest Bromu, koji je pred svojim navijačima doživeo poraz koji bi mogao da ih košta prvoligaškog plasmana za ovu sezonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
sofa_embed('sofa-standings-embed-1-13380', window);