SERGEJ NAPUŠTA LACIO! Ova dva GIGANTA silno ŽELE Srbina! Evo kome je BLIŽI!


IZVOR: Republika - 23.05.2023 | 09:47


Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić uskoro će promeniti sredinu.

Foto: www.profimedia.rs
SERGEJ NAPUŠTA LACIO! Ova dva GIGANTA silno ŽELE Srbina! Evo kome je BLIŽI!

Sportski direktor Lacija Igli Tare nedavno je izjavio ne isključuje mogućnost da Srbin promeni sredinu, dok italijanski mediji uveliko pišu da će se SMS preseliti na Ostrvo i potpisati za neka od dva velikana.

Rimljani su odlučni u nameri da prodaju Sergeja, pre nego što mu narednog leta istekne ugovor sa nebesko-plavima, pa makar morali i po nižoj ceni da prodaju vezistu "orlova".

Za sada je sigurno da klub sa Olimpika ne može da dobije 40.000.000 evra koliko je tražio u prvom trenutku, pa će Klaudio Lotito morati da se zadovolji iznosom između 25 i 30 miliona evra.

Sigurno da uprava Lacija ne želi da SMS ostane u Italiji i pojača nekog od rivala za najviši plasman, pa je daleko realnija opcija da Srbin završi u Premijer ligi.

Istina, Milan je svojevremeno, dok su Kinezi bili na čelu roso-nera, nudili za Milinković-Savića 70.000.000 evropskih novčanica, ali tada Lotito nije hteo ni da razgovara o toj cifri, smatrajući da može daleko više da dobije za njegov transfer.

Foto: Tanjug/AP

Klaudio Lotito

Bivši šampioni Čelsi i Arsenal pokazali su interesovanje da dovedu nekadašnjeg igrača Genka.

"Tobdžije" žele u timu Kaiseda ili Gundogana, ali budući da će do njih teško doći, Sergej bi mogao da zameni odlazećeg Granita Džaku, iako je drugačiji tip igrača.

Kada je reč o "plavcima", na Stamford bridžu bi u ovaj transfer sa Srbinom uključili Loftus Čika, koga trener Rimljana Maurisio Sari obožava, što je prihvatljivija opcija za Lacio. 

BONUS VIDEO