ŠAMPION ZOVE NA ŽURKU! Crveno-beli povukli FENOMENALAN potez! Zvezdaši u TRANSU!


IZVOR: Republika - 18.05.2023 | 14:15


Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će biti besplatan ulaz za sve navijače na meč poslednjeg, 37. kola Mozzart Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

Foto: Republika
ŠAMPION ZOVE NA ŽURKU! Crveno-beli povukli FENOMENALAN potez! Zvezdaši u TRANSU!

Utakmica će biti odigrana 28. maja, od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Crvena zvezda u saopštenju navodi da će u duelu sa Novim Pazarom i zvanično proslaviti osvajanje 34. šampionske titule u istoriji kluba.

Klub sa Marakane se trenutno nalazi na prvom mestu tabele plej-ofa elitnog fudbalskog ranga sa 95 bodova.

Podsetimo, novi-stari prvak Srbije je još protiv TSC-a obezbedio 34. titulu u klupskoj istoriji, a šestu uzastopnu na domaćoj sceni.

Crveno-beli će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

 

 

- Pune tribine i pobeda protiv Novog Pazara bi na pravi način zaokružile dominaciju Crvene zvezde u srpskom fudbalu. Naš tim ima niz od 59 utakmica bez poraza u prvenstvu, što samo potvrđuje da su igrači bili na visini zadatka. Ostvareni uspesi su kao i svake godine rezultat zajedništva, igrača na terenu i publike na tribinama, koja je pokazala da je Zvezda velika porodica - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Izabranici Miloša Milojevića će prethodno u 36. kolu Mozzart Superlige gostovati u Kragujevcu ekipi Radničkog, taj meč je na programu 20. maja.

Samo pet dana kasnije, Zvezdu očekuje i finale Kupa Srbije sa pobednikom meča Vojvodina - Čukarički, koji je prekinut u 32. minutu pri vođstvu "brđana" od 2:0 zbog nevremena na stadionu "Karađorđe".

Branilac trofeja u najmasovnijem takmičenju je juče savladao TSC u Bačkoj Topoli sa 3:0, golovima dvostrukog strelca Gelora Kange i Mirka Ivanića, plasiravši se u finale.

BONUS VIDEO