HITNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! "Ne želimo da budemo deo..."! Zvezda pouvkla KONKRETAN POTEZ!


IZVOR: Republika - 05.05.2023 | 12:45


Meč 34. kola Mozzart Superlige Srbije, u kome je trebalo da se u nedelju sastanu Voždovac i Crvena zvezda odložen je za ponedeljak (19 časova).

Foto: fkcrvenazvezda
HITNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! "Ne želimo da budemo deo..."! Zvezda pouvkla KONKRETAN POTEZ!

Utakmica je trebalo da se odigra sutra od 17.30 časova, međutim, pomerena je za dan kasnije zbog trodnevne žalosti u Srbiji, koja je proglašena posle masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je maloletni K.K. ubio osmoro đaka i ranio sedmoro osoba među kojima i nastavnicu te obrazovne ustanove.

Sa Marakane su poručili su da je takva odluka doneta zato što ne žele da učestvuju ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera.

- Vest o tragediji zadesila je ekipu Zvezde u Kruševcu i ona je taj dan morala da odigra utakmicu četvrtine finala Kupa protiv Napretka. Trener Miloš Milojević i tada je podvukao da nikome nije bilo do fudbala, znajući da je devet života tragično ugašeno. Sad želimo da ispoštujemo makar tri dana žalosti i ne učestvujemo ni u kakvim dešavanjima zabavnog karaktera. Ni navijačima nije ni do pesme ni do navijanja. Razumno je pomeriti utakmicu za taj jedan dan - stoji u zvaničnom saopštenju Crvene zvezde.

Foto: Starsport

 

Prema planiranim terminima, još dva meča Mozzart Superlige se igraju u nedelju, a to su dueli plej-auta, u kojima se sastaju: Mladost GAT - Spartak i Javor - Kolubara.

Ostaje da se vidi hoće li i oni biti pomereni za ponedeljak. Tog dana su na programu utakmice Radnički 1923 - TSC (16,00), Čukarički - Vojvodina (18,00) i Partizan - Novi Pazar, od 20 časova.

Kolo u utorak zatvaraju Mladost Lučani - Radnik (16) i Napredak - Radnički Niš (18.15).

BONUS VIDEO