IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Otkriven STATUS Luke Jovića u Fiorentini!


IZVOR: Republika - 14.04.2023 | 10:34


Trener Vićenco Italijano govorio je o reprezentativcu Srbije.

Foto: Profimedia
IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Otkriven STATUS Luke Jovića u Fiorentini!

Fudbaleri Fiorentine jednom nogom su već u polufinalu Lige konferencija.

Četa Vićenca Italijana savladala je Leh u gostima sa 4:1 i revanš u Firenci mogao bi da bude tek puka formalnost.

Od srpskih fudbalera jedino je Nikola Milenković proveo svih 90 minuta na terenu na ovom meču. Luka Jović je ušao u finišu, dok je Aleksa Terzić presedeo čitavu utakmicu na klupi. Italijano je bio zadovoljan, a govorio je i o situaciji sa Lukom Jovićem.

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

 

Uradili smo ono što smo pripremali. Hoću da čestitam momcima, jer nije bilo lako posle gola za izjendačenje, ali ostali smo u igri, pogodili još jednom pre poluvremena, a mogli smo još koji put. Drugo poluvreme je bilo izvanredno. Sada samo moramo da nastavimo tako - rekao je Vićenco Italijano, pa se dotakao i reprezentativca Srbije:

- Kabral igra u kontinuitetu zato što mnogo radi da bi pomogao timu. Tako bi svako trebalo da se ponaša i zbog njega nam je mnogo drago. Jović je imao probleme sa fizičkom spremom, ali obojica se popravljaju i obojica su važni igrači.

Jović je ove sezone postigao 11 golova za 1.856 minuta na terenu, a od toga čak šest ih je dao u Ligi konferencija. Kabral je, sa druge strane, odigrao manje, ukupno 1.797 minuta, ali je za to vreme češće pogađao od reprezentativca Srbije te je postigao 14 pogodaka.

BONUS VIDEO