KATASTROFALNE VESTI! Povredio se najbolji strelac! Selektor ostao bez rekordera!


IZVOR: Republika - 21.03.2023 | 18:28


Najbolji strelac svih evropskih liga Erling Braut Haland napustio je kamp norveške reprezentacije, zbog povrede prepona.

Foto: youtube.com/printscreen
KATASTROFALNE VESTI! Povredio se najbolji strelac! Selektor ostao bez rekordera!

Napadač Mančester sitija obeležio je dosadašnjo deo sezone u "ligama petice", a sjajnu golgetersku formu potvrdio je postigavši osam golova u četiri dana za "građane".

Zato se prva zvezda Vikinga radovala izazovima u nacionalnom timu, međutim, povreda prepona je bila ozbiljnije prirode, pa će se Haland vratiti na Etihad i nastaviti proces rehabilitacije.

Selektor Norveške Stale Solbaken razočaran je bio dešavanjima oko svog najboljeg igrača, pa je u revoltu izjavio da Erling daje prednost engleskom šampionu, u odnosu na svoju zemlju.

Foto: Tanjug/AP

 

Treba reći da je Haland u impresivnoj seriji, pošto je za „građane“ postigao čak 42 gola u svim takmičenjima. Verovao je da će dobru formu nastaviti i u nacionalnom timu, ali povreda ga je omela u tome.

- Erling je teško podneo što neće biti sa timom. Na sreću, u ovom timu ima još dosta samopouzdanja, talenta i kohezije, što će nam pomoći u osvajanju bodova - rekao je selektor Norveške Stole Solbaken.

BONUS VIDEO