DŽABA VAM NOVCI... RASPAD SISTEMA U Parizu! Prebogati Sveci doživeli novi KRAH! Da li će Mesi ISPUNITI obećanje i ŠOKIRATI celu planetu?


IZVOR: Republika - 09.03.2023 | 23:49


Fudbaleri Pari sen Žermena još jednom nisu uspeli da se domognu jedinog trofeja za kojim silno žude.

Foto: Tanjug
DŽABA VAM NOVCI... RASPAD SISTEMA U Parizu! Prebogati Sveci doživeli novi KRAH! Da li će Mesi ISPUNITI obećanje i ŠOKIRATI celu planetu?

Uložili su prebogati šeici iz Katara, na čelu sa predsednikom Naserom Al-Kelaifijem "kule i gradove", samo da osvoje "ušati pehar".

Napravili su najmoćniji trio u svetu fudbala, spajanjem Lea Mesija, Kilijana Mbapea i Brazilca Nejmara, ali im ni to nije pomoglo da dođu do cilja.

Astronomski ugovor za najmlađeg od njih i velika ovlašćenja u svlačionici bivšem napadaču Monaka, uneli su "jabuku razdora", koji je polako počeo da se odražava rezultatima u Ligi 1, a potom i novom debaklu u najelitnijem klupskom takmičenju.

Oslabljeni izostankom "povređenog" Nejmara, koji je odlučio da ode na operaciju pred revanš sa desetostrukim uzastopnim prvakom Bundeslige, Parižani su u Minhenu pokušali da nadoknade gol zaostatka iz prvog meča sa Parka prinčeva, međutim...

Foto: Tanjug

 

 

Umesto pobede ili eventualnih produžetaka kojim bi izborili plasman dalje, popili su još dve gorke pilule i sa ukupnih 0:3 završili takmičenje.

To je odmah otvorilo pitanje da li će Leo Mesi ispuniti obećanje i ostati u "gradu svetlosti", budući da je najavljivao siguran odlazak u slučaju da PSŽ ne eliminiše Bavarce iz Lige šampiona.

Obzirom da se to nije dogodilo, sve ide ka tome da je priča između kapitena svetskih prvaka i Svetaca završena.

Foto: Tanjug

 

U redu za njegov potpis odavno stoji Barselona, koja ga silno želi nazad na Nou Kampu, ali se sve više pominju i klubovi iz MLS-a i Saudijske Arabije.

Budući da je uprava Parižana nezadovoljna i igrama Nejmara, jer se Brazilac odavno nalazi na udaru i prvi je "viđen" da promeni sredinu, od trija MNM, u novoj sezoni će ostati samo jedno M.

Ako i Kilijan ne reši da promeni sredinu i prihvati poziv iz Madrida, budući da je Real odavno zainteresovan za njegove usluge.

BONUS VIDEO