Održane Konferencije liga FSRZS u Kraljevu (VIDEO, FOTO)


IZVOR: Republika - 22.02.2023 | 09:43


Kraljevo je bilo domaćin konferenciji klubova Srpske lige Zapad i svih zonski liga pod patronatom FSRZS.

Foto: FSRZS
Održane Konferencije liga FSRZS u Kraljevu (VIDEO, FOTO)

Ljudi iz fudbalskog sporta grada Kraljeva bili su dobri domaćini. Na samom početku konferencije predstavnicima klubova obratio se gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić. On je poželeo uspešan rad konferencije a takođe i svima puno uspeha na sportskom planu.

Do početka prolećnog dela prvenstvene sezone na terenima Srpske lige Zapad ostalo je dve nedelje a nešto više do početka zonski liga. Nadležni fudbalski organi saveza ovih dana vredno rade u pripremi svega onoga što je bitno za početak prvenstvene sezone.

Došlo je do promena u rukovodstvu takmičenja na svim ligama gde su zamenjeni komesari a odluka je da će na važnim utakmicama Zone biti delegirane sudije sa više liste. Na nekim utakmica Zone pojaviće se i četvrti sudija, čije će troškove snositi savez.

Umesto Milivoja Aksentijevića sudije na Srpskoj ligi Zapad delegiraće Borko Đurić iz Užica. POGLEDAJ GALERIJU

Po prvi put u istoriji konferencija ovih lige prisustvovao je i visoki čelnik Fudbalskog saveza Srbije generalni sekretar Jovan Šurbatović.

Od strane Fudbalskog saveza Srbije i jednim delo Zapadne Srbije, svim klubovima podeljeno je po pet fudbalskih lopti sa kojima se igra Liga Evrope.

BONUS VIDEO