NEKA SLAVE, IMAJU I ŠTA! Legenda Partizana jasna: Moldavija je došla kao MELEM na ranu!


IZVOR: Marija NESTOROVIĆ - 17.02.2023 | 14:34


Ljubinko Drulović dotakao se meča u kom su crno-beli savladali Šerif.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović
NEKA SLAVE, IMAJU I ŠTA! Legenda Partizana jasna: Moldavija je došla kao MELEM na ranu!

Fudbaleri Partizana odlično su počeli evropsko proleće.

U pravom rovovskom boju crno-beli su, bez neke lepršave igre, uspeli da sruše Šerif u Kišinjevu (1:0), te da steknu lepu prednost pred revanš u Beogradu. Jedini gol postigao je Rikardo Gomeš u finišu prvog poluvremena, a po završetku meča usledilo je veliko slavlje crno-belih u kom je prednjačio generalni direktor Miloš Vazura koji je bio centralna figura žurke u autobusu.

Da čelnici "parnog valjka" imaju razloga za slavlje potvrdila je i legenda kluba Ljubinko Drulović.

- Kada imate težak poraz kao onaj što je bio protiv Mladosti, onda jedva čekate to da ispravite. Može se reći da je ovaj trijumf došao kao melem na ranu, tako da me ne čudi veliko slavlje posle utakmice. Zaslužili su da proslave uspeh, kako igrači tako i uprava - poručio je Drulović za naš portal.

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović

 

Posle pobede u Moldaviji, isti rezultat pomoćnik selektora Dragana Stojkovića Piksija očekuje i na domaćem terenu u Humskoj naredne nedelje.

- Rezultat je najvažniji, a ovaj je velik kao kuća. Igrači uspeli su uspeli da se iskupe za poraz od Mladosti, može se reći da im je taj meč u Superligi bio motiv više za pobedu. Verujem da u Beogradu mogu da ponove isti rezultat i da prođu dalje. Posebno pred našim navijačima, očekujem da Humska bude puna i da se momcima da maksimalna podrška. Samo tako mogu da naprave dobar rezultat, koji je bitan koliko za crno-bele toliko i za srpski fudbal i nacionalni koeficijent - zaključio je Ljubinko Drulović.

BONUS VIDEO