"GRAĐANI" I DALJE SANJAJU TITULU: Siti rutinski protiv Aston Vile, BLISTAO Marez!


IZVOR: Republika - 12.02.2023 | 19:48


Nakon novog trijumfa puleni Pepa Gvardiole stigli su do 48. boda, tri više uz utakmicu manje ima vodeći Arsenal.

Foto: Tanjug/AP
"GRAĐANI" I DALJE SANJAJU TITULU: Siti rutinski protiv Aston Vile, BLISTAO Marez!

Ekipa Mančester sitija rutinski je savladala Aston Vilu na svom Etihadu rezultatom 3:1 (3:0). Utakmica 23. kola Premijer lige praktično je bila rešena posle prvog poluvremena, a junak trijumfa "građana" bio je Rijad Marez.

 

 

Poveo je Mančester siti već u četvrtom minutu, na proigravanje Mareza pogodio je Rodri.

Grešku odbrane Vile u 39. minutu "građani" su još jednom kaznili. Haland je sjajno proigrao Gundogana, kojem je ostalo samo da postavi nogu i ubaci loptu u mrežu.

Pitanje pobednika je rešeno u 45+1. minutu, kad je iz jedanaesterca pogodio Marez, na Itihadu omraženi Emiliano Martinez nije imao nikakvih šansi.

U nastavku bolja igra gostiju iz Birmingema. Vila je vratila nadu da može nešto da dobije iz ovog duela, kad je u 61. minutu na dodavanje Daglasa Luiza pogodio Oli Votkins.

Nakon novog trijumfa puleni Pepa Gvardiole stigli su do 48. boda i trenutno se nalaze na drugoj poziciji. Aston Vila je 11. sa 28 bodova.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1-41886"));

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO