NE DIRAJTE MU PONOS! Stanković ODLAZI iz Sampdorije? Deki OTVORIO DUŠU posle novog teškog poraza!


IZVOR: Republika - 29.01.2023 | 08:59


Može li srpski strateg da napravi čudo u Đenovi?

Foto: Profimedia
NE DIRAJTE MU PONOS! Stanković ODLAZI iz Sampdorije? Deki OTVORIO DUŠU posle novog teškog poraza!

Srpski stručnjak Dejan Stanković muči veliku muku na klupi Sampdorije, a njegovi izabranici u subotu uveče doživeli su još jedan neuspeh, koji ih je dodatno udaljio od opstanka u Seriji A.

Sampa je poražena od Atalante rezultatom 2:0, a Deki je izjavio da će se za svojim momcima boriti za "ponos" do kraja prvenstva Italije.

- Momci su dali sve od sebe večeras. Hajde da više ne razmišljamo o ovom meču i pređemo na sledeći. I dalje verujem u opsanak, jer imamo ponos i ne predajemo se. Ne krijemo se, daćemo sve od sebe. Kvaljarela se trudi i pokušava da nađe svoj ritam. Njegovo iskustvo i osećaj za gol mogu biti krucijalni u nastavku sezone - rekao je Stanković.

Đenovljani su pretposlednji na tabeli italijanskog šampionata sa tek devet osvojenih bodova, osam manje od Sasuola, koji je prvi "iznad crte" sa utakmicom manje. U narednom kolu gostovaće Monci 6. februara.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-33-42415"));

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO