CRVENO-BELI IZVISILI: ŠOK u poslednjem trenutku - NIŠTA od već viđenog pojačanja!


IZVOR: Republika - 06.01.2023 | 13:07


Srpski reprezentativac će, po svemu sudeći, ostati u svom klubu.

Foto: Starsport
CRVENO-BELI IZVISILI: ŠOK u poslednjem trenutku - NIŠTA od već viđenog pojačanja!

Nemanja Maksimović, vezista Hetafea i reprezentacije Srbije neće menjati sredinu ove zime, sudeći po stavu Hetafea i pisanja španskih medija.

Madridska "Marka" je danas otkrila da je Hetafe odbio 4.000.000 evra tešku ponudu za Maksimovića od strane moskovskog Spartaka.

Srpskom igraču ugovor ističe za godinu i po dana, međutim iz madridskog kluba nisu voljni da puste Maksimovića, uprkos solidnoj finansijskoj ponudi.

Foto: Republika

Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović u dresu Hetafea

Mosksovski klub je pokazao ozbiljan interes, izašao sa konkretnom ponudom za Špance, igraču spremio milionski ugovor ali Hetafe ne želi ni da čuje, iako Maksimović ove sezone igra manje nego prethodnih. Odigrao je 12 mečeva u Primeri, samo u dve utakmice je proveo na terenu svaki minut, a od dolaska sa Mundijala nijednom nije bio na terenu. Ipak, Hetafeu je očigledno potreban.

- Niko neće otići ove zime., Ni Maksimović, ni Aramabari, niti bilo ko drugi. Niko od igrača mi nije rekao da želi da ide, a Maksimović se ovde oseća komforno - rekao je Hetafeov predsednik Anhel Tores.   

Podsetimo, za Maksimovića je interesovanje pokazala i Crvena zvezda, spominjalo se da bi srpski vezista mogao put Marakane, ali kada Spartak nije uspeo sa ovakvom ponudom, beogradski crveno-beli teško mogu da se nadaju povratku svog deteta.

BONUS VIDEO