LJUBOMIR FEJSA NA SLATKIM MUKAMA ZA PRAZNIKE: Deca ne veruju da nisam Deda Mraz (VIDEO)


IZVOR: Marija NESTOROVIĆ - 02.01.2023 | 13:20


U razgovoru za naš portal dotakao se brojnih zanimljivih tema.

Foto: Vladimir Lukić
LJUBOMIR FEJSA NA SLATKIM MUKAMA ZA PRAZNIKE: Deca ne veruju da nisam Deda Mraz (VIDEO)

Praznici kod kuće posle 11 godina! Zato je razumljivo što Ljubomir Fejsa (34), fudbaler Partizana, nije mogao da sakrije osmeh dok je na ovu temu govorio u prazničnom intervjuu za naš portal.

On će sa suprugom Suzanom, kao i naslednicima sinom Mateom i ćerkom Petrom, uživati u prazničnim čarolijama u Beogradu. Novogodišnja euforija počela je odavno u domu nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje. Pokloni su tu, ali Ljubomir otkriva da ove godine on neće biti Deda Mraz deci jer više ne može da ih prevari.

Foto: Vladimir Lukić

Ljubomir Fejsa

Radujete li se praznicima u Srbiji?

- Dugo nisam bio tu, prija mi sve, kao i mojoj porodici. Deca su veoma srećna. Stižu paketići, pa jedan Deda Mraz, pa drugi i tako dalje. Svesni su sad tih stvari i to ih veseli. Sve je bilo drugačije nego kada smo bili u inostranstvu.

Planirate li da se nađete u ulozi Deda Mraza?

- Kad su bili mlađi, ja sam deci bio Deda Mraz, donosio sam im poklone ispod jelke, ali sada, kad su stariji, ne mogu da ih prevarim. Gledaju slike i shvate da je tata bio u odelu i s bradom. Onda im objašnjavam da to nisam ja, da ih je pravi Deda Mraz iznenadio... S mamom su napravili spisak šta bi voleli, moje je samo da kupim. Ali mora neko drugi da oblači odelo i stavlja bradu.

Kao sportista, vodite zdrav život, da li ćete sebi dati oduška tokom praznika?

- Uvek jedem isto, ali volim da se malo opustim uz slatkiše. Pojedem malo više slatkog tokom praznika.

Mihina smrt me šokirala!

Sarađivali ste sa Sinišom Mihajlovićem u reprezentaciji, kako ga se sećate?

- Bio sam u Lisabonu kad sam čuo da je Siniša preminuo. Bio je to veliki šok. Dobro smo sarađivali u reprezentaciji, lepa sećanja nosim iz tog perioda. Mihajlović je uvek bio prespreman, kako fizički tako i psihički, neshvatljivo.

Tokom prvog mandata u Partizanu bili ste najmlađi igrač, sad ste među starijima. Slušaju li vas mlađe kolege?

- Sve se promenilo. Normalno je da delim savete igračima koji su na početku karijere. Redovno me pitaju šta i kako, znaju da imam mnogo iskustva. Mogu svašta da im objasnim, trudim se svakom da izađem u susret.

Partizan je prvi deo sezone završio na drugom mesto i zaostaje deset bodova za Zvezdom. Da li ste očekivali bolji rezultat?

- Naravno da je moglo bolje. Zvezda je trenutno ispred nas. Želim da igramo što bolje i što više bodova da osvojimo u drugom delu sezone. Želim da prođemo Šerif u Ligi konferencija.

Osvojili ste mnogo trofeja, ima li mesta za još neki pehar u kolekciji?

- Video sam na internetu da imam 23 trofeja! Mislim da je to tačan broj, ali uvek može više. Naći će se mesto i za nove pehare, to nikada nije problem.

Tata voli samo crno-bele boje

Pored Partizana, igrali ste u Olimpijakosu i Benfiki, ali se vašem ocu nisu sviđale boje dresa Atinjana?

- Atina je prelep grad. Klima je lepa, blizu Srbije. Posle smo bili u Portugalu i trebalo nam je vreme da se naviknemo. Zadržao sam se sedam godina. A tata ko tata. Gde god sam krenuo sve je bilo crveno-belo, govorio je da nosim pogrešne boje. Sad je prezadovoljan, kaže da mi crno-belo najbolje stoji.

BONUS VIDEO