PAD NAKON MONAKA! Sve je jasno nakon ovih reči!


IZVOR: Republika - 05.11.2022 | 20:02


Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da su igrači spremni za utakmicu sa ekipom Mladosti, koja se igra sutra okviru 18. kola Superlige Srbije.

Foto: Starsport
PAD NAKON MONAKA! Sve je jasno nakon ovih reči!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 15.30 časova dočekuju Mladost iz Lučana.

- U mislima nam je samo taj meč protiv Mladosti, jer je to prvi sledeći. O ostalim utakmicama ćemo razgovarati kad prođe ova koja je pred nama. Uželeli smo se domaćeg terena i nadam se da će nam to biti prednost, pored navijača, koji će dati momcima potrebnu dozu energije, nakon psihološkog pada posle Monaka. Dobro je opet igrati kod kuće - izjavio je trener "crveno-belih".

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Dodao je da njegova ekipa igra sutra sa iskusnim protivnikom.

- Imaju najboljeg strelca lige i znaju kako da igraju superligaški fudbal. Imaju i dva, mlada i atraktivna igrača, koji imaju energije. Odani su svom sistemu koji igraju već godinama, jedan na jedan, plus jedan u defanzivi. To je nešto što njih krasi. Dobri su na prekidima, kako ofanzivnim, tako i defanzivnim. Međutim, do nas je. Ako mi budemo bili pravi i ako momci budu motivisani, mislim da se mi pitamo, što se tiče rezultata - zaključio je Milojević.

Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli SLS sa 44 osvojena boda, dok je Mladost na 12. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: