KOŠMAR VLAHOVIĆA I KOSTIĆA NA "LUŽU": Juventus ELIMINISAN iz Lige šampiona, Dinamo NAPUNJEN na "Maksimiru"! (VIDEO, FOTO)


IZVOR: Republika - 25.10.2022 | 18:08


Večeras je na programu bilo osam mečeva 5. kola grupne faze Lige šampiona.

Foto: Tanjug/AP
KOŠMAR VLAHOVIĆA I KOSTIĆA NA "LUŽU": Juventus ELIMINISAN iz Lige šampiona, Dinamo NAPUNJEN na "Maksimiru"! (VIDEO, FOTO)

Juventus, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, završio je takmičenje u grupnoj fazi, pošto je poražen na "Lužu" od Benfike sa 4:3. Srpski napadač je postigao prvi gol za "Staru damu" u 21. minutu meča koji je na kraju ipak pripisan Kenu, ali je Rafa Silva, dvostruki strelac, predvodio lisabonske "Orlove" do velike pobede.

 

 

Juve će u poslednjem kolu protiv PSŽ-a pokušati da dođe do bodova i "utešnog" evropskog proleća u Ligi Evrope.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1469-41897"));

Standings provided by Sofascore

 

Parižani su brojali do sedam protiv Makabi Haife, viđena je prava "rapsodija" Nejmara, Mesija i Mbapea na "Parku prinčeva", dok je Sek sa dva gola ublažio katastrofu izraelskog šampiona - 7:2!

 

 

Milan je pregazio Dinamo na "Maksimiru" sa 4:0, pogađali su Gabija, Leao i Žiru sa bele tačke, dok je sudbinu Hrvata zapečatio autogol Ljubičića, 20-ak minuta pre kraja susreta.

 

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1466-41897"));

Standings provided by Sofascore

 

Real Madrid je doživeo "hladan tuš" u Lajpcigu, izgubio je sa 3:2, dok su Borusija i Mančester siti iznenađujuće remizirali bez golova u Dortmundu. Marez je propustio priliku da iz penala donese pobedu "Građanima" koji će u poslednjoj rundi dočekati Sevilju.

 

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1468-41897"));

Standings provided by Sofascore

 

Seltik i Šahtjor su podelili bodove na Ostrvu odigravši 1:1, a Mudrih je sjajnim golom razočarao grotlo "Seltik parka", nakon što je domaćin vodio golom Đakomakisa u 34. minutu meča.

 

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1467-41897"));

Standings provided by Sofascore