Predsednik Spartaka ne popušta: PARTIZAN NEĆE DOBITI IVANOVIĆA ISPOD CENE!


IZVOR: Republika - 21.01.2018 | 16:56


Prvi čovek subotičkog Spartaka Dragan Simović izjavio je za "Informer" da ne postoji ni promil šansi da Đorđe Ivanović pojača Partizan, ukoliko crno-beli ne pojačaju ponudu od 300.000 evra, koliko je do sada nuđeno.

Foto: Starsport

Ivanović i dalje između Poljske i Partizana

- Sad da imam ponudu od 390.000 evra i 20 odsto, ne bih ga prodao! Partizan je miljama daleko od Ivanovića. Oni nude 300.000 evra i 10 odsto. Legija nudi 350.000 evra i 15 odsto. Ne može! Ne damo! Zna se koliko igrač vredi. Ima nekolko ponuda za njega. Prihvatićemo isključivo onu koja nas zadovolji ili neće ni ići - rekao je za "Informer" Dragan Simović.

Rekao je i da razume Ivanovića i njegovu želju da pređe u Partizan, ali i da klub mora da gleda profit.

- Možemo da imamo razumevanja za njegove želje ako je reč o nekim malim razlikama u parama, ali uveravam vas da ni on sam nije gadljiv na novac! On malo jeste, a malo i nije rekao da hoće samo u Partizan. Ljudi misle da mogu da nam ga uzmu medijskim pritiscima i marketingom. To ne ide tako. Nemamo mi prostora da nekom poklanjamo igrača - izričit je Simović.

Na poslednjoj kontrolnoj utakmici Subotičana, Ivanović nije bio u protokolu, a kao razlog njegove pauze Simović navodi da je propustio meč samo iz predostrožnosti.

- Ivanović u subotu nije igrao iz predostrožnosti, jer nećemo da rizikujemo da se povredi protiv slabijeg protivnika, ako mu je već transfer blizu. Nije igrao ni Radovanović, koji je otišao u toku dana u Vojvodinu. Osim ako se nešto ne desi danas u toku dana, Ivanović će putovati sa ekipom u Antaliju. On je igrač Spartaka, ima ugovor još godinu i po i ništa mu ne fali ovde - poručio je Dragan Simović.