GOLEADA U NAPULJU: Novi kiks Atletika! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.10.2022 | 18:39


Elitno takmičenje je nastavljeno utakmicama u Napulju i Madridu.

Foto: Tanjug/AP
GOLEADA U NAPULJU: Novi kiks Atletika! (VIDEO)

Fudbaleri Napolija savladali su Ajaks na svom terenu rezultatom 4:2, u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

Domaći tim je poveo već u četvrtom minutu preko Irvinga Lozana, a u 16. je Đakomo Raspadori duplirao prednost Italijana.

Dejvi Klasen je u četvrtom minutu drugog dela prepolovio zaostatak "Kopljanika", ali je u 62. sa bele tačke Kviča Kvaratškelija vratio dva gola viška Napoliju.

Nadu gostima iz Amsterdama je vratio Stiven Bergvajn u 83. minutu, takođe iz penala, ali je konačan rezultat na stadionu "Dijego Armando Maradona" postavio Viktor Osimen u 90.

Ovim trijumfom je Napoli obezbedio plasman u osminu finala elitnog takmičenja, dok je Ajaks na rubu eliminacije. (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1462-41897"));

Standings provided by Sofascore

U istom terminu su bez golova remizirali Atletiko Madrid i Klub Briž.

Tim rezultatom su Belgijanci došli nadomak prolaska u nokaut fazu, dok "Jorgandžijama" predstoji grčevita borba sa Bajer Leverkuzenom i Portom. (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1463-41897"));

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO