Poznato je da Đoković voli fudbal, ali je i Dušan Vlahović pokazao kako se snalazi sa teniskom lopticom! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.08.2022 | 07:43


Crno-beli iz Torina u svojim redovima imaju fantastičnog srpskog napadača koji je pokazao da se bez problema može okušati i u drugom sportu.

Foto: www.profimedia.rs
Poznato je da Đoković voli fudbal, ali je i Dušan Vlahović pokazao kako se snalazi sa teniskom lopticom! (VIDEO)

Za kratko vreme Dušan Vlahović je oduševio navijače torinskog Juventusa nakon što je prethodne zime stigao među crno-bele iz redova Fiorentine.

Dobro je poznato koliko Italijani viole fudbal i prate svaki potez svojih ljubimaca, ali isto tako na apenisnkom poluostrvu se prati i tenis, a jasno je da je Novak Đoković jedan od omiljenih i pored činjenice da Italija ima svoje predstavnike u "belom sportu".

Foto: twitter.com/djokernole

Novak Đoković je poznat kao veliki ljubitelj fudbala

 

Neretko je srspki napadač u intrervjuima za italijanske medije od strane novinara pitan i u vezi do skoro prvog tenisera sveta, a popularni "Duci" je na treningu Juventusa pokazao i kako barata teniskom lopticom.

Naime, fudbaleri crno-belih su uvežbavali prijem lopte na treningu, a to su činili sa lopticom za tenis. Pomoćni trener je fudbalerima nabaciovao lopticu koju su igrači morali da "uštopuju" i smeste je u određeni ograničeni prostor.

Kako je sve izgledalo možete pogledati na sledećem video klipu, a Dušan Vlahović je pokazao da u slučaju da odluči da prestane da se bavi fudbalom, naredno iskušenje mogao bi da ima u teniskom sportu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

U izazovu koji su imali fudbaleri crno-belih, Duci je uspeo pet od ukupno devet teniskih loptica da smesti na propisanu poziciju.

 

BONUS VIDEO: