PRESEDAN NA MARAKANI: Zvezda plaća više nego što MORA - Dekijeva velika želja STIŽE u Ljutice Bogdana?!


IZVOR: Republika - 18.07.2022 | 06:23


Isplivali detalji, nazire se kraj sage oko Stefana Mitrovića.

Foto: Starsport
PRESEDAN NA MARAKANI: Zvezda plaća više nego što MORA - Dekijeva velika želja STIŽE u Ljutice Bogdana?!

Fudbaler Radničkog Stefan Mitrović velika je želja Crvene zvezde, a prvak Srbije spreman je da plati i više nego što mora kako bi ispunio želju trenera Dejana Stankovića da ga dovede na naš najveći stadion.

Naime, Mitrovićev ugovor sa "meraklijama" je jasan - ko "iskešira" 500 hiljada evra može da ga vodi sa "Čaira, ali...

Crveno-beli nameravaju da pojačanje dovedu na džentlmenski način, kako bi ostali u korektnim poslovnim odnosima sa Nišlijama. Ivica Tončev je izjavio da klub sa juga Srbije traži milion evropskih novčanica za svog najboljeg igrača, a sva je prilika da će Beograđani isplatiti tu sumu, bez obzira na važeći ugovor.

Ukoliko u bilo kom prelaznom roku Klubu bude ponuđena i isplaćena otkupna klauzula za igrača Stefana Mitrovića od minimum 500.000 evra (petstohiljada evra), klub se obavezuje da će igraču izdati svu neophodnu dokumentaciju za njegovo dalje registovanje - otkriva "Mozzartsport".

U celoj priči postoji još jedan "problem". Ako Mitrović zaigra za "Real sa Nišave" protiv Gzire u sklopu kvalifikacija za Ligu konferencija, ne bi mogao da nastupi u crveno-belom dresu sve do grupne faze nekog od evropskih takmičenja.

Bilo kako bilo, Deki ga silno želi, a na ljudima iz Ljutice Bogdana je da pronađu način i dovrše transfer koji bi dodatno ojačao igrački kadar pred izazove na tri fronta.

BONUS VIDEO